Velkommen som ny patient

Vi står klar som team til at tage godt imod dig som ny patient hos Tandlægerne Egebæksvangklinikken.

Ønsker du at blive patient hos Tandlægerne Egebæksvangklinikken, bedes du venligst ringe til os på tlf. 4913 2029, så vi kan få dig oprettet i vores kundekartotek. Her kan du også oplyse om særlige behov og ønsker. Vi kan håndtere alle behov og hensyn.

Den første undersøgelse

Ved dit første besøg hos os opretter vi din journal. Det vil sige, at tandlægen ved et eftersyn registrerer alt vedr. dine tænder. Der vil evt. være behov for at tage røntgen.

I journalen registreres også sygdomme, allergier og medicinforbrug, så vi kan træffe de fornødne forholdsregler.

Pris

Som ny patient koster det ca. kr. 500 ved første besøg, som dækker den første undersøgelse, røntgenbilleder og tandrensning.

Ud fra eftersynet og røntgenbillederne kan tandlægen tage stilling til, om der er behandlingskrævende tilstande. Der kan så laves en behandlingsplan med prisoverslag.

Ved hver behandling over kr. 2.000 laver vi et skriftligt overslag, og vi tager os tid til at gennemgå behandlingen og overslaget inden start.

Er du kontanthjælpsmodtager, har du mulighed for at søge om tilskud til tandbehandlingen, hvilket vi hjælper dig med. Du skal inden dit besøg hos os, henvende dig hos kommunen, som vil informerer dig nærmere.

Der er kontant betaling for alle vores kunder. Vi modtager Dankort, Visa og Mastercard samt MobilePay. Vi tilbyder også hjælp med finansiering af større tandbehandlinger.

Vi lægger vægt på, at du kan forlade tandlægestolen med et smil. Derfor er omsorgsfuld behandling, god kommunikation og individuel vejledning kerneværdier for os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Image