Finansiering

finansieringSkal du i gang med en større tandbehandling, eller er der sket en akut skade, som du ikke har råd til at få ordnet, har du mulighed for at optage et lån, der kan finansiere behandlingen her og nu.

SPARXPRES

Tandlægerne Egebæksvangklinikken har et samarbejde med SPARXPRES, hvor du let kan ansøge om et lån direkte på internettet ud fra vores prisoverslag. Så snart dit lån er blevet godkendt, kan vi starte behandlingen. Betalingen sker direkte fra SPARXPRES.

Læs mere eller ansøg om et attraktivt lån til tandbehandling her

Forsikring

Som tandbehandlere oplever vi desværre indimellem, at patienter grundet økonomi undlader at få behandling for et tandproblem. Sådan behøver det ikke at være. Vi vil anbefale dig at tegne en tandforsikring hos dit forsikringsselskab.

Sygeforsikring “danmark”

Du kan få tilskud til de fleste tandbehandlinger hos Sygeforsikring “danmark”, hvilket kan spare dig for mange penge, hvis du får behov for større tandbehandlinger. Du kan vælge mellem flere forskellige dækningsgrupper alt efter dit behov.

Vidste du, at …

  • dine børn automatisk er medlem indtil det 16. år?
  • unge mellem 18-25 år som medlem af Sygeforsikring “danmark” får dækket al forebyggende tandbehandling 100%, og at de får øget tilskud (80%) ved andre behandlinger?

Er du ikke medlem af Sygeforsikring “danmark”, kan du læse mere samt tegne medlemskab her

Dansk Tandforsikring

Du har også mulighed for at tegne en privat tandforsikring hos Dansk Tandforsikring. Her kan du få dækket op til 80% af dine fremtidige tandudgifter og hvert år få et gratis tandeftersyn og en tandrensning.

  • Du opnår store tilskud – fra 50-80 % på stort set alle former for tandbehandlinger
  • Du har altid råd til at få udført den optimale behandling på det rette tidspunkt, uden at det går ud over privatøkonomien
  • Et årligt eftersyn og en tandrensning er gratis inkluderet
  • Dit barn er dækket under din tandforsikring fra 18 til og med 22 år

Få yderligere information om dine dækningsmuligheder hos Dansk Tandforsikring her