Undgå tandlægeskræk

happyEr du bange for at gå til tandlæge?

En god tandbehandling handler om gensidig tillid og respekt. Derfor giver Tandlægerne Egebæksvangklinikken behandlingen den tid, der skal til, for at du føler dig set, hørt og taget alvorligt.

Tandlægeskræk

Er du angst ved at gå til tandlæge og har tandlægeskræk, så fortæl os om det. På den måde kan vi tage hånd om din tandlægeskræk og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo.

Det er dig, som er i centrum, og det er dig, der bestemmer tempoet. Vi vil gerne rykke dine ubehagelige tandlægeoplevelser til behagelige oplevelser.

Har du ikke været til tandlæge i lang tid?

Er det mange år siden, du har været til tandlæge, tilbyder vi en grundig indledende samtale, hvor vi fortæller om de forskellige behandlinger, vores udstyr og muligheder for smertefri bedøvelse.

Samtidig kan du, hvis du ønsker det, fortælle lidt om, hvordan du oplever tandlægeskræk. Under tandeftersyn og behandling sørger vi løbende for at informere om behandlingen og lytte til dine ønsker. Det er alt sammen med til at reducere ubehaget ved tandlægebesøget og undgå tandlægeskræk.

Beroligende virkemidler mod tandlægeskræk

Hvis det kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at medbringe musik, som du under behandlingen kan høre via høretelefoner. Det har tit en beroligende virkning.

Hvis du ønsker det, må du gerne tage en ven eller et familiemedlem med som støtte, uanset om du føler, at det hjælper på din tandlægeskræk eller ej.​​